Promenad

Gick en promenad på 5 km idag. Jag hoppas att mina nya skoinlägg ska göra att min skadade fot ska hålla lite bättre än vad den gjort ett tag nu. Jag har problem med en led och kanske också artros. Det gör inte så ont när jag går en timme men värken och utmattningskänslan kommer senare. En svår balans mellan att få de dagliga dosen med motion och att inte förvärra skadan.

Skickat från min iPad

4 thoughts on “Promenad

 1. Jag äter Artrox mot min artros. Den hjälpte och hjälper mig. Men det tog ganska lång tid innan jag började känna av effekten. Nästan upp till 6 veckor.

   1. Som sagt kan det ta lång tid innan man märker förbättringen. Man kan inte ta den om man är allergisk mot skaldjur, då man utvinner ur just skaldjur.
    Man kan få den på recept, men ingår inte längre i högkostnadsskyddet. Men det blir billigare ändå eftersom man får en större förpackning och det blir nån sorts mängdrabatt. Annars kan man köpa den också utan recept i 60 förpackning. Är den på recept får man en förpackning på 180 ( tabletter i burken). Det blir billigare.
    Men värk har försvunnit nästan helt. Kan känna av i min långfinger. Innan kändes det i alla leder och även i höften när jag skulle sova och ligga på sidan. Det var just i höfterna som jag kände först att något började hända och gjorde mindre och mindre ont. Jag känner där ingen smärta alls längre. Dock jag vågar inte sluta. Jag har ätit den nu ca 14 år.

 2. Jag hoppas dina skoinlägg ska göra susen på sikt! Mina hjälper mig väldigt mycket i alla fall… Skit med, med alla småkrämpor som kommer med åren. Man skulle kunna byta ut allt som inte fungerar perfekt… 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s