GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

I väntan på…..

3 Comments

Vår ljuslykta har nu passerat jul, vårdagjämning och midsommarsolståndet. Återstår att se om den brinner fram till höstdagjämningen.

Skickat från min iPad

Vi väntar på tjänster och leveranser till både här hemma och gården. Snickaren dök upp precis när han hade sagt att han skulle komma men så är det sällan. Vi väntar på ett gruslass som skulle ha levererats i fredags. Vi vill gärna vara på plats när de kommer eftersom vi vill styra var dom lägger högen.
Vi väntar också på att en firma ska klippa ner vår höga Häggmispelhäck till en mer lagom nivå. De ska också lägga ny sten i framkanten av vårt stora blomland där vi nu har gamla slipers. Dom skulle ha kommit förra veckan men icke sa Nicke.

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

3 thoughts on “I väntan på…..

  1. Hantverkare. Det är få man kan lita på. Hoppas att allting löser sig och ni får det fint.🙂

  2. Ja, ofta väntar man och väntar, t.ex. på hantverkare av olika slag. Tycker det är lite fräckt om man stjäl av andras tid och inte kommer då man lovat…
    Fin lykta, den håller säkert fram till hösten och längre till!

  3. Hur får den lyktan sin energi? Låter häftigt att den lyst så länge…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s