GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

I ditt anletes svett

4 Comments

Så står det i Första Mosebok 3:19 och svettigt är det nu när värmen är här och det blir mycket trädgårdsarbete.. Det är jobbigt att sköta två ställen samtidigt, något som väl många känner igen.Men det är roligt att se resultatet. Särskilt på farmen där det är många ytor som skall hållas öppna. För ovanlighetens skull så läser jag inte särskilt mycket nu. Det kommer tid för det också liksom för träning i italienskan. 

gunnar 30 juni

Foto B Carlstedt

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

4 thoughts on “I ditt anletes svett

  1. Det är underbart att se resultat när allting iordningställt.

  2. Du jobbar på bra som det verkar – fortsätt så🙂

  3. Ja, äntligen har solen hittat oss och det känns som sommar!

  4. Var sak har sin tid heter det ju och det är så vi får leva nu när allt är grönt, vackert, ja t.o.m underbart utomhus. Idag har jag varit på en jättefin plats som jag tänker göra återbesök till. Är du växtintresserad är det kanske något även för er! Karlstad ligger ju inte sååå himla långt bort…😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s