GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Surrr

6 Comments

Forskare hävdar att minskningen av humlor kan kopplas till klimatförändringen. Om både humlor och bin minskar så är det allvarligt eftersom de behövs för pollineringen. Vi har ganska många humlor i trädgården nu vilket jag är tacksam för. Här en liten krabat på Stjärnflockan.

Skickat från min iPad

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Surrr

 1. Väl fångad bild! Inte lätt att fånga bin på foton när man själv vill, men de kanske inte är lika intresserade.
  Ha det bra!

  • Jag håller med dig Lena. Jag tycker också att när jag fotar är de dom skott, snabba och alerta. När jag såg reportaget om dem så var humlorna hur lugna som helst och jag tänkte att vilken bra tillfälle det skulle vart att fotografera rackarna. Vem vet kanske sniffande de på lite vallmoblommor innan. 😉

 2. O vilken underbar bild.
  Sen kan jag tycka att det skräms ju en hel del numera. Det känns som man vill utmärks sig genom att vara först att skrämma oss hur det kam bli om …..
  Pratas en hel del om vår påverkan på klimatet men inte alls lika mycket om saker som vi inte alls kan påverka som tex alla vulkanutbrott som verkligen kan ställa till med klimatet.

 3. Fantastisk bild. 🙂

  Ja, humlorna behövs verkligen…fast myggen kan vi vara utan, tycker jag.
  ha en skön helg!

 4. Du lyckades med något som jag gick bet på förra veckan när jag tog massor av bilder på humlor. 🙂 Jag gillar humlor. De behövs.

 5. Jag har humlor bosatta både under taket och antingen under huset eller innanför ytterpanelen. Jag har däremot inte några bilder på dem (än).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s