GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Tour de France

3 Comments

Det är Frankrikes nationaldag idag och extra spännande att titta på cykeltävlingen Tour de France. Idag är det dessutom en dag med många branta backar och det brukar vara utslagsgivande. 

france flag 2

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Tour de France

  1. Det var länge sedan jag tittade på Tour de France!

  2. Jag förstår inte hur dom orkar dom där långa etapperna, särskilt inte när dom kommer till bergen. Imponerande. Fast en och annan lär ju vara dopad också…
    Jag skulle inte klara av det hur dopad jag än var! 🙂

  3. Backar är spännande. Tyvärr ha vi bytt kanaler för ett tag sedan. Första gången jag var i Paris var i mitten av juli. Det tog ett tag innan vi insåg att det var deras nationaldag de firade och inte min pappas födelsedag. 😉 Jag tappade sugen på sporten när den ena dopingskandalen efter den andre avslöjades. Hoppas mina gamla idoler bröderna Fåglum, Prim och Eddy M var rena.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s