GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Tour de France

3 Comments

Det är Frankrikes nationaldag idag och extra spännande att titta på cykeltävlingen Tour de France. Idag är det dessutom en dag med många branta backar och det brukar vara utslagsgivande. 

france flag 2

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

3 thoughts on “Tour de France

  1. Det var länge sedan jag tittade på Tour de France!

  2. Jag förstår inte hur dom orkar dom där långa etapperna, särskilt inte när dom kommer till bergen. Imponerande. Fast en och annan lär ju vara dopad också…
    Jag skulle inte klara av det hur dopad jag än var!🙂

  3. Backar är spännande. Tyvärr ha vi bytt kanaler för ett tag sedan. Första gången jag var i Paris var i mitten av juli. Det tog ett tag innan vi insåg att det var deras nationaldag de firade och inte min pappas födelsedag.😉 Jag tappade sugen på sporten när den ena dopingskandalen efter den andre avslöjades. Hoppas mina gamla idoler bröderna Fåglum, Prim och Eddy M var rena.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s