GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Barnvänligt

4 Comments

Bostadsområdet där vi bor har alltid varit barnvänligt. Vi har bott här sen våra barn var små och nu är det barnbarn som trivs på alla fina lekplatser i området. Det har också varit en generationsväxling så det finns en blandning av barnfamiljer och oss pensionärer.

Skickat från min iPad

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

4 thoughts on “Barnvänligt

  1. Härligt! Så borde det se ut överallt!

  2. Trevligt när ett bostadsområdes boende har blandade åldrar. Blir inte riktigt bra annars. Tänker på ett område i Malmö som kallas “käppastaden” men nu har det börjat ett generationsskifte även där. Definitivt ingen nackdel.

    Vilken fin lekplats dessutom!

  3. Vad fint att man tänker på barnen, men också på det att alla åldrar ska trivas, för det gagnar ju barnen med många generationer också.

  4. Vi har faktiskt en trevlig lekplats här på Odvalds också, men det finns inte så många barn i området just nu. Man får hoppas att vi får flera barnfamiljer.
    Ha en trevlig helg!
    /Ingrid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s