GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Nyanser

4 Comments

De flesta av liljorna i trädgården är gula i olika nyanser som ex.vis. den på första bilden. Det gäller både dagliljor och andra liljor. Blomman på den andra bilden tillhör undantagen.Vet inte vad man skall kalla färgen men åt det vinröda hållet kanske?

Det är ett fantastiskt år för rosor. Vi har aldrig varit i närheten av en sån sommar med rosor som denna under de 36 år som vi har bott här. Rosen på tredje bilden är en gammal väldoftande ros som jag tyvärr glömt namnet på.

Gul lilja

vinröd 2

Vinröd ros

På deckarfronten intet nytt. Eller ja det finns säkert många bra deckare som jag skulle kunna läsa men jag är inne i en period nu när jag inte läser särskilt mycket.Det har väl kanske att göra med att jag är så mycket utomhus i skog och trädgård denna sommar. Det har varit perfekt väder för utevistelse.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

4 thoughts on “Nyanser

  1. Vackra blomster! 🙂

    Jag skulle kalla den där färgen på andra bilden för cerise..

  2. Jag skulle också säga djup cerise. Blommor är vackrast just nu. rosorna antagligen gillar klimatet just nu och knoppar och blommar allt de orkar. 🙂

  3. Läsningen går i perioder här också för visst vill man passa på att vara ute när vädret tillåter det!

    Underbara blommor!

  4. Fina bilder. Spar du deckarna till höstmörkret så du kommer i rätt stämning. 😉 Det är nyttigt att vara ute och röra sig och njuta av naturen. Rosåret 2015 tycks bli svårt att slå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s