GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Bo Kaspers

4 Comments

Vi lyssnade på en fantastisk konsert med Bo Kaspers orkester igår kväll. Det var första gången som jag såg dom uppträda live. Jag hade stora förväntningar och jag blev inte besviken. De spelade i Mariebergsskogen och det var fullsatt. Det var en fin sommarkväll med perfekt väder för utomhuskonserter. Det finns tak på arenan men det är öppet på sidorna så även om det hade regnat så hade vi varit torrskodda.

Bo Kaspers

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

4 thoughts on “Bo Kaspers

  1. Man blir aldrig besviken på Bo Kaspers!

  2. Trevligt! 🙂

    sv: Det finns ganska många byggskelett här omkring. Det var mycket som stannade av när krisen kom. Men nu börjar man se nybyggen och kranar växa upp både här och där – kul att det kommer igång igen! Huruvida gamla projekt slutförs är dock osäkert. Det kan nog bero på vilket läge det är, ifall nån tar tag i dom igen.
    🙂

  3. Annars kan det var farligt med stora förväntningar. Roligt att ni inte blev besviken och ni hade en skön kväll med god musik.

  4. Fina musikupplevelser är kanon, tycker jag…

    Trevligt ni hade det!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s