GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Broadchurch säsong 2

7 Comments

TV4 hade höga tittasiffror när säsong 1 av kriminalserien Broadchurch sändes för första gången. Vi missade den då men såg den på Netflix där den troligen fortfarande ligger.
Nu sänder TV4 säsong 2 som består av 8 delar. Ikväll är det dags för 3:e delen. Jag tror att de första avsnitten kommer i repris. Det är en speciell stämning i serien och också mycket bra rollprestationer.

Tyvärr hittade vi vår lilla “mascot” rödhakeungen död på altan idag. Den har troligen flugit i våra fönster mot altan och brutit nacken. Vi har prövat en massa saker för att förhindra att fåglar krockar med glaset men det händer ändå tyvärr.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

7 thoughts on “Broadchurch säsong 2

  1. Vad tråkigt att den gick ett sånt öde till mötes… Men sånt händer, tyvärr…

  2. Alltid lika sorgligt när fåglar gör så… Jag har misst den serien men tror jag skulle gilla dn, sån tur att Netflix finns…

  3. Vet inte om den här visas i Finland men personligen följer jag sällan serier då jag ibland har kvällsturer – men visst har man sina favoritprogram som man ogärna missar – bra med Yle Areena i Finland, ungefär som SVT Play tror jag, där man kan se program som sänts och som man missat.

  4. Det är det som är den stora fördelen med Netflix. Man tittar när man har tid.

  5. Ledsamt. 😕

    Du kan få våra duvungar istället 😀

  6. Jag föll direkt för serien när jag såg första avsnittet av första omgången. 🙂 Undra om det blir en säsong tre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s