Sensommar

De varma torra dagarna fortsätter flera dagar till om man skall tro SMHI. Det är bara att njuta. Det är fortfarande många perenner som blommar men av de frön vi sådde i våras så är det bara Ringblommorna som det har blivit nåt med.

Som jag nämnt i tidigare inlägg så har vi fått vänta länge på att entreprenören vi anlitat skulle bli klara med stenläggning på framsidan. Nu är det i stort sett klart. Det återstår bara några sista moment som jag hoppas att dom fixar idag. Firman säger att förseningen beror på sjukdom och att semestervikarier inte har skött sitt jobb.

Jag flyttade nästan alla perenner från framsidan till tillfälliga planteringar på baksidan. Kanske får de stanna permanent där och att vi planterar nytt på framsidan.

Ringblomma 20 aug

4 thoughts on “Sensommar

  1. Underbar liten blomma med många hälsosamma egenskaper. Min mamma brukade göra hudkräm av den.
    Det är fy och skam att människor inte kan sköta sina jobb, sen blir de förnärmade om de inte blir anställda. ( pratar om semestervikarien). Arbetsmoralen och arbetsstoltheten är en utdöende begrepp.

  2. Så vacker…
    Entreprenörer håller väl sällan vad de lovar tyvärr. Hoppas det blir klart snart, men viktigast är kanske att det blir bra.
    Att bygga om sin trädgård låter spännande och roligt. För mig skulle det ge mycket glädje så jag skulle valt det alternativet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s