GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Kapplöpning

6 Comments

Aroniabären är nästan mogna. Frågan är om det vi blir vi eller koltrasten som hinner först med att plocka/ äta dom. Förra året förlorade vi kapplöpningen.

Stenläggningen i rabatterna på framsidan är klar och vi är nöjda med resultatet. Jag planterade om några av de finaste blommorna vi har till rabatter på baksidan av huset. Det skulle bara bli tillfälligt men eftersom arbetet dröjt så har dom rotat sig och trivs bra där dom är. Det lutar istället åt att vi planterar nya på framsidan istället och låter dom andra vara kvar. Det ser lite tråkigt ut just nu men eftersom det är torrt väder så väntar vi med att sätta nya plantor.

Skickat från min iPad

IMG_7805.JPG

IMG_7806.JPG

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Kapplöpning

  1. Lite stenplattor gör mycket. Ser städat och snyggt ut samtidigt.

  2. Tyvärr brukar fåglarna gå segrande ur bärstrider här… Hoppas ni har bättre tur!

  3. Snygga rabatter! Ordning och reda…

  4. Blev ju himla bra det där! Jag tror det är smart att vänta med planteringen. Då kan du ju vila dig i form nu i helgen istället 🙂

  5. Vem vann kapplöpningen? 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s