GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Höst i trädgården

3 Comments

Varningar för nattfrost börjar komma nu. Vi har klarat oss bra än så länge och den gångna natten var det 7 grader plus som lägst. För säkerhets skull täckte jag över pelargonierna som stått ute större delen av sommaren. Jag gjorde rent alla ytterkrukor med vatten och såpa så att vi kan plocka in blommorna för vintern. De närmsta dagarna ser det inte ut att bli frost men jag skulle tro att det är lagom till helgen.

Det finns annars gott om blommor i trädgården ännu. Som exempelvis Ringblommor och Höstflox i olika färger. Den blåa varianten här nedan planterade vi förra sommaren.

Flox 9 sep

Ringblomma 9 sep

Höstsyrenen är fin nu också. Det är trevligt med buskar som blommar på sensommaren och hösten, inte bara på våren, försommaren.

Höstsyren

3

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

3 thoughts on “Höst i trädgården

  1. Så vackra blommor! Vi har inte haft nattfrost än, men det är nog bara en tidsfråga innan den första är här.
    Soliga och rätt varma dagar, och då jag har balkong på tredje våningen biter inte frosten till på samma sätt som nere på marken.
    Ha en fin onsdag!

  2. Oj, oj, redan nattfrostvarning! Här i Wales räknas september fortfarnade som sommarmånad, omän sensommar. Men varmt är här inte hela tiden. Dock ska det bli fint idag med ca 20 grader.

  3. Vackra bilder! Ja, snart går vi in i höstdimman…😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s