Vattenpussar och paus

Solen tittade fram lite grann igår eftermiddag men idag regnar det igen. Det är bara att gilla läget men det värsta är att mördarsniglarna stortrivs i den här väderleken. Tålamod och Ferramol är det som gäller.Varje dag plockar jag och klipper av dom med en gammal sekatör. Sen strör jag ut metallpulvret i strängar för att sniglarna ska välja det istället för att äta på våra blommor. Dom får sen en falsk mättnadskänsla och dör av svält så småningom.Medlet är helt ofarligt för insekter och fåglar och naturligtvis också människor och fyrfota djur.

Vattenpuss 01

IMG_6852 (1)

BLOGGPAUS

JAG LÄMNAR BLOGGVÄRLDEN NÅGRA VECKOR P.G.A. ATT JAG BLIR HELT SYSSELSATT MED ANNAT. JAG KOMMER ENDAST ATT GÖRA SPORADISKA INLÄGG PÅ FACEBOOK OCH INSTAGRAM OM JAG HINNER.

9 thoughts on “Vattenpussar och paus

    1. Det är inte så komplicerat. Jag kommer att jobba mycket med projekt som knyter an till de arbetsuppgifter jag hade sista åren innan jag gick i pension. Det har jag gjort ett tag men nu ökar det kraftigt i omfattning. Intressant och stimulerande men jag hinner inte med så mycket annat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s