Steg för steg mot bättre hälsa

Jag har problem med att få Runkeeper och liknande appar att fungera på mobilen. Nu ska jag istället testa med en stegräknarapp. Jag har redan gått många steg idag på min skogspromenad men använde inte appen då. Man kan ställa in känsligheten för att den ska räkna rätt antal steg. När jag provade här inomhus så blev det färre steg på räknaren än i verkligheten. Det är bättre än det motsatta tycker jag. Får se hur det fungerar när jag går lite längre sträckor innan jag “kalibrerar”. Bilden är inte från min mobil men det är väl ungefär så mitt dagsmål ser ut.

Accupedo2

3 thoughts on “Steg för steg mot bättre hälsa

  1. Min “riktiga” stegmätare la av, så nu använder jag den som finns i fånen. Jag och Anders har samma räknegrej, fast han får alltid fler steg än jag även om vi går samma sträcka. Tror att det kanske inte är den ultimata placeringen att ha den i handväskan… 🙂

  2. Jag köpte en gammaldags stegräknare som jag är jättenöjda med. Jag har inte telefonen på mig hela tiden. Hade också den tidigare i telefonen, men den stressade mig lite mer, än den jag har.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s