GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Swish

3 Comments

Jag brukar hänga med i utvecklingen och kan vara lite tekniknörd ibland men jag har inte skaffat Swish förrän just nu. Och vad kan vara en  lämpligare användning än att swisha pengar till Världens barn?

swish 02

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

3 thoughts on “Swish

  1. Jag har också funderat på att skaffa swish men avvaktar. Jag sänder inte pengar till bekanta så ofta, och betala i butiker gör jag inte med swish så länge det inte finns ett säkert system mot skattesmitning. Det var ju inte länge sedan det kom fram att många som får betalt via swish inte slår in det i kassan. Jag vägrar att underlätta för skattesmitare, även om jag inte misstänker varje person skattesmitare!

  2. Swish visade sig vara en alltför komplicerad manöver för mig. Fast jag tror att det är Handelsbanken som knölar till det. Jag gav upp. Livet funkar bra ändå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s