GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Swish

3 Comments

Jag brukar hänga med i utvecklingen och kan vara lite tekniknörd ibland men jag har inte skaffat Swish förrän just nu. Och vad kan vara en  lämpligare användning än att swisha pengar till Världens barn?

swish 02

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Swish

  1. Jag har också funderat på att skaffa swish men avvaktar. Jag sänder inte pengar till bekanta så ofta, och betala i butiker gör jag inte med swish så länge det inte finns ett säkert system mot skattesmitning. Det var ju inte länge sedan det kom fram att många som får betalt via swish inte slår in det i kassan. Jag vägrar att underlätta för skattesmitare, även om jag inte misstänker varje person skattesmitare!

  2. Swish visade sig vara en alltför komplicerad manöver för mig. Fast jag tror att det är Handelsbanken som knölar till det. Jag gav upp. Livet funkar bra ändå.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s