GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Många steg blir det…

7 Comments

Jag är fortfarande nöjd med den nyinskaffade appen som räknar steg och kilometrar. Som synes varierar motionsmängden mellan olika dagar men det är ett hyfsat snitt tycker jag.

vecka

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

7 thoughts on “Många steg blir det…

  1. Jag bär ju aldrig med mig mobilen på mina promenader, så det skulle inte bli många steg om jag hade en sån app. Till och från bussen någon enstaka gång i veckan…. Du går ju massor under dina dagar!

  2. Oj, du verkar traska mycket varje dag. Den dag jag har haft flest steg var jag uppe i 21.000 och tyckte det var skitmycket. 7.000 steg är mitt dagliga mål och det når jag – oftast!

    Grattis till dig!

  3. Har funderat på att skaffa något liknande, en app eller ett aktivitetsband (men banden är rätt dyra, runt 100 euro för de bästa).
    Vad kostar appen, hur funkar den? Ska man ha telefonen i fickan när man traskar, eller…? 🙂
    Du motionerar flitigt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s