GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Sen höst

6 Comments

Vi köpte vårt hus i slutet av 70-talet. På den tiden var det nästan alltid så att endast en perenn blommade i mitten av oktober. Det var en vit Aster. Nu finns det flera sorter som inte har vissnat ännu. Vi har heller inte haft någon frost vilket naturligtvis är en orsak till att inte allt har vissnat men det finns plantor kvar som klarar sig ett tag till även om det är minusgrader.

ringblomma

Vi fick en skvätt regn igår kväll lite oväntat. Bara 3 mm dock.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Sen höst

 1. Vacker blomma som lyser upp hösten. Ja för övrigt är ju inte så färgsprakande höst än. Hoppas att vi inte blir bestulna den bästa delen av hösten.

 2. Härligt med blommor som klarar sig en bra bit in i oktober. Vi har inte heller haft frost så även hortensiorna blommar fortfarande.

 3. Tycker Astrar är så vackra blommor. Tåliga är de åxo.

  Trevlig lördag till dig från mig!

 4. Ja tänk en sådan härlig höst vi haft!

 5. Vilken vacker blomma (ringblomma?). Nog har det varit en väldigt fin höst. Lite kompensation för den dåliga sommaren kanske.
  Ha en skön söndag!
  Kram, Ingrid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s