GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Grönt är skönt eller?

5 Comments

Kommunen håller på att göra i ordning nere i stan vid Klarälven och det ser ut att bli fint. Kan dock inte bestämma mig för om jag gillar de nya konstverken eller inte.

ny konst

I natt har det varit frost här där vi bor för förstaq gången i höst. Kanske får vi se lite mer röda höstfärger på träden nu.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Grönt är skönt eller?

  1. Grönt är skönt och det har alltid varit min färg.
    Trevlig onsdag!

  2. Vissa konstverk får man fundera länge och väl innan man bestämmer sig för vad man tycker om dem!

  3. Svårt att säga nåt omedelbart när man ser den på bild. Man behöver väl se den i sin omgivning. 🙂

  4. Jag känner igen tankekedjan. När jag analyserar mig själv har jag kommit på att jag är inte rättvis. Det är stor skillnad på konst på bortaplan och där jag “pinkat in mitt revir”. När det gäller det sistnämnda ställer jag mycket högre krav. Samtidigt kan jag ändra mig från fult till fulsnyggt. 🙂 Däremot gillar jag att det speglar i vattnet på ditt foto liksom när naturen färgas röd. Jag njuter flera gånger om dagen när jag tittar ut på grannens röda häck. Frostnätter vill jag slippa flera veckor till.

  5. Jag vet faktiskt inte heller om jag kan säga att jag tycker den är fin. Men det blir antagligen annorlunda att se den i verkligheten. Nu tycker jag det mer ser ut som en vriden takränna. Men själva området är fint med vattnet och husen till höger. En vacker bild. Ha en bra kväll/ Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s