Grönt är skönt eller?

Kommunen håller på att göra i ordning nere i stan vid Klarälven och det ser ut att bli fint. Kan dock inte bestämma mig för om jag gillar de nya konstverken eller inte.

ny konst

I natt har det varit frost här där vi bor för förstaq gången i höst. Kanske får vi se lite mer röda höstfärger på träden nu.

5 thoughts on “Grönt är skönt eller?

  1. Jag känner igen tankekedjan. När jag analyserar mig själv har jag kommit på att jag är inte rättvis. Det är stor skillnad på konst på bortaplan och där jag “pinkat in mitt revir”. När det gäller det sistnämnda ställer jag mycket högre krav. Samtidigt kan jag ändra mig från fult till fulsnyggt. 🙂 Däremot gillar jag att det speglar i vattnet på ditt foto liksom när naturen färgas röd. Jag njuter flera gånger om dagen när jag tittar ut på grannens röda häck. Frostnätter vill jag slippa flera veckor till.

  2. Jag vet faktiskt inte heller om jag kan säga att jag tycker den är fin. Men det blir antagligen annorlunda att se den i verkligheten. Nu tycker jag det mer ser ut som en vriden takränna. Men själva området är fint med vattnet och husen till höger. En vacker bild. Ha en bra kväll/ Anita

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s