GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Peter Hoeg

5 Comments

Jag har bara läst ett fåtal av Peter Hoegs böcker. Fröken Smillas känsla för snö och några till. Fröken Smilla är väl att betrakta som en deckare eller i vart fall spänningsroman. Den boken har också filmats med riktigt dåligt resultat.
Nu finns det en ny bok av författaren. Den heter Effekten av Susan och har ett märkligt upplägg. Susan har förmågan att få människor helt uppriktiga vilket ställer till en hel del.

Skickat från min iPad

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Peter Hoeg

 1. Jag har både läst boken och sett filmen om Smilla. Minns inte ett smack. Den gick mig nog helt spårlöst förbi… 🙂
  Den nya boken låter intressant…

 2. Jag känner inte igen namnet Peter Hoeg, men däremot Fröken Smillas känsla för snö. Men minns inget av film eller bok.
  Ha en trevlig fredag!

 3. Jag har bara läst “Fröken Smillas känsla för snö” men det var många år sedan och minns ingenting av den. Så jag utgår ifrån att den inte gjorde det djupaste litterära intrycket på mig…

 4. Jag såg filmen efter att jag varit på Grönland och arbetat. det gav helt klart ett mervärde med den extra förförståelsen som närkontaken med den lite annorlunda kulturen gett.

  Ha en bra helg, trots grått och regningt väder!
  Kram

 5. Som “Liar, Liar” med Jim Carrey? Haha, nä, f’låt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s