TV -tittande

Jag har fått kommentarer från bloggaren
http://arboravitae.com
med funderingar kring hur jag har kunnat missa Twin Peaks när den sändes.
Det är en intressant fråga att reflektera över. När den här serien gick så hade jag just fått ett nytt jobb och tittade väldigt lite på TV. Jag är nog periodare med TV-tittandet. Nu ser jag ganska mycket på TV men för bara några år sen tittade jag bara på helger. Jag bodde i vår stuga på landet mån-fre och lyssnade mycket på radio på kvällarna. Mest sportradion .
Jag har alltid läst mer böcker än vad de flesta gör och det har också gjort att jag har kollat mindre på TV. Hur ser det ut för er som läser det här?

Skickat från min iPad

12 thoughts on “TV -tittande

  1. Nej tyvärr blir det inte så mycket med läsandet här heller. Skriver för det mesta. Väntar 9:e boken, “Hushållerskan som försvann” från tryckeriet vilken dag som helst. Läser f.n. Lennart Broheds “Liket i fornhemmet 1916”. Min fysiska kondition tvingar mig att gå till kojs 17:30, och då blir det mest TV

  2. Efter en kort, sejour, egentligen mycket kort under 50-talet på stadens gymnasium, så lärde jag mig i någon mån känna gatorna och stadsbilden. Detta, hans sätt att berätta plus att hans böcker utspelar sig längre bakåt i tiden, gör att jag uppskattar hans berättelser.

  3. Jag har både läst mycket och kollat mycket på TV. Twin Peaks blev som en kult, där jag och två kompisar turades om att baka paj till varje program och kolla tillsammans!

  4. Jag tittar en del på TV och har vissa program som jag inte vill missa. Idol, schlagern och så. Nu har jag kommit igång lite mer med läsandet igen… Men nu när vi har besök så blir det varken TV eller böcker. Bloggen hinner jag inte med heller.
    Undrar om det är detta som kallas “att ha ett liv” 😉

  5. Jag såg serien när den gick. Musiken gillade jag skarpt. Genren var nyskapande på sin tid. Annars är jag som du. Jag är en periodare och har haft helt TV-fria tider i mitt liv av olika skäl. Även nu har jag ett par veckodagar då jag inte ser något. Däremot har jag svårt för att vara utan böcker och mitt eget skrivande.

    En annan sak. När jag suttit och bevakat min korsordstävling har det hänt att jag glidit in till din blogg av vara ett stort skäl. Kan du gissa vilket? Att få njuta av din underbara header och få drömma mig dit. Tack för det fotot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s