GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Jills veranda

5 Comments

Gårdagens avsnitt i Jills veranda var verkligen bra tycker jag. Joel Alme är inte bara en bra artist, han är spännande och intressant som person också.

Joel Alme

 

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

5 thoughts on “Jills veranda

  1. Jills veranda verkar vara en serie program!?!? Ska se om jag kan hitta det.
    Tycker om bra svenska TV tips, tack!

  2. Hej! Jag såg programmet i går och det var bra men lite sorgligt. Jag la ut en länk på FB direkt efter programmet med länk till Play där man fick se sådant som inte visades på STV. Ett otyg att inte visa hela inspelningen på TV😦 Låten, Rainbow road, är helt underbar och till den lyssnade jag i går kväll samtidigt som jag surfade på FB.
    Må gott! /Agneta.

  3. Tittade också och gillade programmet.

  4. Jag är inte så mycket för den sortens program, jag gillar deckare och andra dramaserier istället, så jag missade det helt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s