GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Jills veranda

5 Comments

Gårdagens avsnitt i Jills veranda var verkligen bra tycker jag. Joel Alme är inte bara en bra artist, han är spännande och intressant som person också.

Joel Alme

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Jills veranda

  1. Jills veranda verkar vara en serie program!?!? Ska se om jag kan hitta det.
    Tycker om bra svenska TV tips, tack!

  2. Hej! Jag såg programmet i går och det var bra men lite sorgligt. Jag la ut en länk på FB direkt efter programmet med länk till Play där man fick se sådant som inte visades på STV. Ett otyg att inte visa hela inspelningen på TV 😦 Låten, Rainbow road, är helt underbar och till den lyssnade jag i går kväll samtidigt som jag surfade på FB.
    Må gott! /Agneta.

  3. Tittade också och gillade programmet.

  4. Jag är inte så mycket för den sortens program, jag gillar deckare och andra dramaserier istället, så jag missade det helt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s