GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

EM-Guld!

5 Comments

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

5 thoughts on “EM-Guld!

  1. Ahaaa! Grattis!
    Det var nåt jag missade, för att inte Finland var med?😉

  2. Hade ingen aning om att EM pågick ens. Man blir lite “offside” när man står med huvudet i målarburken och inte hänger med i nyheterna🙂 Men grattis till Sverige hur som helst!

  3. Riktigt bra jobbat, återigen! Dom är duktiga och så trist att inte turneringen visas på SVT så att alla kan hänga med för Curling är otroligt spännande. Det gäller att ha tur men också att vara strateg. Väldigt roligt att se på och det är bedrövligt att SVT inte visar mer av denna varan ty vi har ju många duktiga kvinnor också😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s