GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Trevlig julmarknad

3 Comments

Igår var vi på årets första julmarknad. Det var Örnsbergs scoutkår som anordnade marknad på Aspuddens skola, där för övrigt lilla E kommer att gå om familjen bor kvar i området. Vi tyckte alla att det var en mysig marknad som passade bra för barnen. Det fanns olika aktiviteter som spökvandring, pysselhörna, tomtekastning m, fl.

julmarknad aspudden.png

Vi tog tåget igår hem till Karlstad och det fungerade i huvudsak bra. Det kom fram i rätt tid utan missöden men stabilisatorn var ur funktion så det blev som i visan “en slank hon hit, en slank hon dit”

mormors kråka

Jag gjorde ett bra fynd där när ocksåjag fick 5 riktigt bra filmer för 40 kr. Bl. a. två Italienska verk.Cykeltjuven i regi av Vittorio de Sica, Ettore Scolas Vi som älskade varann så mycket. 

5 filmer.JPG

Nu börjar nedräkningen till jul. WordPress har satt igång snöandet här på bloggen. Lätta flingor.

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Trevlig julmarknad

  1. Den sortens lätta snöfall kan jag nästan stå ut med 😉 Trevligt med julmarknad men vi har inte hunnit besöka någon än. Fast det kommer väl fler tillfällen!

  2. Trevligt med julmarknad! Här är det bara “vanliga” marknader året runt. Men det kommer fram en del julpryttlar trots allt 🙂

  3. Stammar snön där på din sida så är det helt OK! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s