GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Noll

4 Comments

Jag började månaden bra med över 10 tusen steg. Avslutningen av november var inte lika imponerande.  Stegräknaren var avstängd och jag hade säkert kunna få lite steg redovisade i statistiken när vi var med barnbarnet på lekplatsen och när vi gick upp och ner i T-banetrapporna. Men inga större mängder tror jag. Eftersom jag samtidigt frossade i kakor och lussekatter så blev resultatet att jag gick upp i vikt med ett kilo. Nu ska jag försöka ändra balansen mellan input och output så att jag får stopp på viktökningen.

mer steg.PNG

2

Noll steg

3

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

4 thoughts on “Noll

  1. Ja, det gäller att hitta balansen vilket inte alltid är så väldigt lätt… Hoppas du hittar rätt!

  2. Sista månaderna är jobbiga med all godsaker som finns nu överallt! Det är en tuff kamp som de söta vinner alltför ofta.

  3. Den där balansen kan vara svår ibland. Men heja på! Tänkte också passa på att tipsa dig om Crimetime Gotlands instagram där de har ett deckarquiz nu i december om du inte redan sett det. Skoj för oss “deckarnördar” Själv har jag kunnat de två första frågorna 🙂

  4. Jag har säker fyra stegräknare som jag kämpade med för länge sedan, jag trampade på och konstaterade snopet varje kväll att de hade stängt av sig på något vis. Klart jag tröttnade och på den vägen är det, nu äter jag efter Lchf och går ner i vikt utan motion vlket inte tar bort det viktiga att röra på sig. Eftersom jag har problem med motion känns det skönt att gå ner i vikt utan motion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s