GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Semesterplaner

9 Comments

16 dec

Vi håller på med planerna för vår nästa Italienresa. Det är väl en bra sysselsättning i mörkret? Vi har varit flera gånger i detta underbara land men har ännu inte besökt Rom. Huvuddelen av vår resa kommer vi att tillbringa i Umbrien,  Cure verde d’Italia(Italiens gröna hjärta) men vi flyger till och från Rom och planerar att tillbringa några dagar där också.

Città della Pieve 2.jpg

Det lutar åt att vi bokar boendet i Città della Pieve. Se fotot ovan.

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

9 thoughts on “Semesterplaner

 1. Härlig sysselsättning i mörkret.

 2. Åh, vad härligt! Har aldrig varit i Italien … eller jo, i Venedig, men det känns som ett land, ö, för sig. Sicilien skulle jag gärna vilja till.

 3. Låter verkligen härligt!
  God Jul! Nadolig Llawen!
  Önskar Lena från Wales

 4. Å så underbart vackert. De byggde på de mest besynnerliga ställen och höll ihop samhället.

 5. En perfekt sysselsättning i kyla och vintermörker. Jag satt och läste på mina bokning till Gran Canaria och Cypern. 9 januari åker jag till Las Palmas, men Cypern är inte förrän i april.

 6. Åhh, så kul, planera resor är en stor del av nöjet med att resa!

 7. Åh men det ser väl riktigt härligt ut. Italien har jag helt missat på mitt semestrande, får nog bättra mig lite på den punkten.

 8. Låter som ett utmärkt upplägg! Det är nog omöjligt att bli besviken på Italien. Fast Genua var i och för sig ingen hit… Om allt går planenligt går nog vår nästa resa till Skottland 😀

 9. Rom är en fantastisk stad – den får ni inte missa denna gång 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s