GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Julnostalgi

7 Comments

Fotot med stjärnformen tog jag för ganska exakt 10 år sedan. Nu är det ingen snö och frosten lär också försvinna nu när det blir rejält mildväder. Det skulle ha varit trevligt med lite vitt nu när julen bara är en vecka bort men det verkar inte bli så.

17 dec

 

17 dec (2)

 

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

7 thoughts on “Julnostalgi

  1. Det var tider det. Här räknar vi inte heller med snö till jul. Idag knallade jag iväg till Willys (500 meters gångväg) vid åtta snåret. Snacka om ishalka. Två cyklister körde omkull. Dom flesta ledde sina cyklar. Idag får nog akuten och ortopeden jobba för högtryck.

  2. Snart har vi palmer och dricker vi pina colada😉

  3. Visst är det finare med snö på julen! Läcker bild🙂

  4. Härlig bild! Själv är jag så nöjd med att det är barmark😀

  5. Häftig bild! Lite Frankrike där.😉

  6. Ja visst hade det varit trevligare med lite snö än blask och elände. Här var det blixthalka i morse sen regn hela dagen, inte så mycket julstämning precis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s