GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Trådlös

5 Comments

Jag gillar ny teknik och försöker hänga med i utvecklingen. Jag är inte lika snabb nu som jag var när jag jobbade. Då var det en förutsättning för att jag skulle klara mitt arbete och var ofta “pionjär” när det gällde IT-utvecklingen. 

Ett steg i den riktningen är att jag har skaffat en trådlös bluetooth högtalare. Jag köpte samma modell som den jag kollade på hos en släkting på nyårsafton. Såg sen att den var “bäst i test” och slog till med ett köp.

Det är otroligt att det kan bli så bra ljud på en sådan liten apparat. Jämför fjärrkontrollen till TV:n! Jag styr och spelar musik från Iphone. Album och låtar som jag har köpt på nätet. Funderar nu på att testa apple-music också. Hustrun har Spotify så tillsammans har vi mycket att välja på.

IMG_7287

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

5 thoughts on “Trådlös

  1. Jag var tvungen att kolla med Anders, och ja, det är just en trådlös bluetoothhögtalare som vi har. Brukar ha den ute på terrassen och lyssna på webbradio, bland annat sommarpratare från förr🙂

  2. sv: Under senapssåsen låg det fläskfilé🙂

  3. Ni blir säkert inte missnöjda😀

  4. Den blir du nog nöjd med!
    Trevlig helg!

  5. Vi har en liknande i köket, men min utmattningsdepression gör det svårt för mig att lyssna på musik tyvärr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s