GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Trådlös

5 Comments

Jag gillar ny teknik och försöker hänga med i utvecklingen. Jag är inte lika snabb nu som jag var när jag jobbade. Då var det en förutsättning för att jag skulle klara mitt arbete och var ofta “pionjär” när det gällde IT-utvecklingen. 

Ett steg i den riktningen är att jag har skaffat en trådlös bluetooth högtalare. Jag köpte samma modell som den jag kollade på hos en släkting på nyårsafton. Såg sen att den var “bäst i test” och slog till med ett köp.

Det är otroligt att det kan bli så bra ljud på en sådan liten apparat. Jämför fjärrkontrollen till TV:n! Jag styr och spelar musik från Iphone. Album och låtar som jag har köpt på nätet. Funderar nu på att testa apple-music också. Hustrun har Spotify så tillsammans har vi mycket att välja på.

IMG_7287

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Trådlös

  1. Jag var tvungen att kolla med Anders, och ja, det är just en trådlös bluetoothhögtalare som vi har. Brukar ha den ute på terrassen och lyssna på webbradio, bland annat sommarpratare från förr 🙂

  2. sv: Under senapssåsen låg det fläskfilé 🙂

  3. Ni blir säkert inte missnöjda 😀

  4. Den blir du nog nöjd med!
    Trevlig helg!

  5. Vi har en liknande i köket, men min utmattningsdepression gör det svårt för mig att lyssna på musik tyvärr.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s