GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Spänning

7 Comments

Aino Trosell som man bl. a. har kunnat se i På spåret är en mångsidig författarinna som har skrivit bra deckare men också andra böcker. Bok nummer 1 här fick jag i julklapp. Den handlar om två systrar som lämnar Sverige för att bo och leva på en söderhavsö.

Den andra boken är en spännande roman som utspelar sig på och vid en oljeplattform.

Trosell 01

Trosell 02

Det är betydligt mildare väder nu på morgonen. Bara 7 grader kallt. Hustrun och jag har trotsat kylan och varit ute på promenad under kylan men det har inte blivit några 10 tusen steg som är mitt mål. Det ska det bli idag har jag tänkt.

Vet ni vem den här artisten är? Det gjorde jag inte heller förut men han kom etta på topplistan, Earone, 2015 i Italien med låten Buon Viaggio. Vet inte om länken till youtube nedan fungerar.

Cesare Cremonini – Buon Viaggio (Share The Love …

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

7 thoughts on “Spänning

  1. Böcker är alltid trevligt att få i julklapp!

  2. Jag tänker ta mig an Morden i Buttle, en gotlandsdeckare skriven av Annika Bryn.

  3. Vilket vackert bokomslag på boken “En egen strand”. Jag har inte läst något av henne men känner förstås till namnet!

    Apropå stegräkning. Fr.o.m nyår så har jag ökat målet från minst 7.000 till 10.000 steg/dygn. Jag är mäkta stolt för jag har gått drygt 12.000 steg varje dag det här året, utom igår då jag “endast” kom upp i 11.909 steg! Det här känns bra men är medveten om att det här kommer jag inte kunna hålla speciellt länge… Tror det är väldigt viktigt att röra på sig, alltid, kanske allra viktigast i vår ålder så vi inte stelnar till alltför mycket. Du var väldigt flitig med promenerandet förra året… så du kommer med all säkerhet att nå målet dag efter dag igen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s