Sångerska med personlighet

Vi kollade på en livekonsert med sångerskan Adele som sändes på SVT1 efter Skavlan. Hon har verkligen en fin sångröst och eget uttryck.

Adele

Planeringen för dagen är att vi ska se om det finns någon bra stol på Second-Hand. Det är stolen i mitt arbetsrum som gav upp för några dagar sen. En längre promenad står också på schemat. 

9 jan (2).JPG

Min hemsida,som ligger på Surftown webhotel, innehåller inte så många delar nu sen jag gick över till bloggar och sociala medier. Kvar finns mitt släktregister med foton och släkthistoria. Jag använder ett enkelt program för att hantera sidan. Nu kommer Surftown att göra en stor omläggning vilket påverkar hemsidan. Jag överväger därför att byta verktyg till WordPress även där.

Under tiden som ändringarna sker har jag plockat ner allt utom startsidan till min lokala PC. Om det strular så vill jag inte att det ska finnas information som jag i värsta fall inte kommer åt att ändra.

 

8 thoughts on “Sångerska med personlighet

 1. Det mesta förändras. Jag undrar hur länge egentligen WP kommer att vara kvar. Jag minns när jag började blogga på Aftonbladet. Inte trodde jag att den skulle stängas ner. Jag saknar den än idag. De var så mycket lättare att få nya följare där än här på WP. Bloggen var mer aktiv, var mycket oftare att helt främmande bloggare kommenterade, bara för att de såg i flödet att man skrev nåt intressant. Här få man kämpa mer för att få nya följare.
  Blir intressant att se din nya sida. Lite synd att man inte få in den som en egen sida på den bloggen som man redan har. Eller man kan ju, men på undersidan kan man inte skriva inlägg som man gör på huvudsidan. Det kan man däremot i WordPress.org. En bra funktion, men jag är inte så förtjust i den för övrigt därför blir inläggen få jag skriver där.

  1. Jag saknar också AB-bloggarna. Synd att dom la ner den. Jag tycker inte att Instagram,FB och twitter helt kan ersätta bloggandet. Jag tycker mig se att fler och fler börja hänga på i bloggandet. i får se hur det blir med mitt släktregister. Det som är bra är att allt finns på min hemmapc. När AB lade ner så tappade jag tyvärr historiken.

 2. Adele kan verkligen sjunga och dessutom så verkar hon mycket sympatisk! Själv började jag min bloggbana på expressen men även där slutade man med privata bloggar…

  Trevlig kväll!

 3. Jag blev imponerad av hennes röst hos Skavlan, att hon hade en konsert efter i TV:n missade jag. Som du kanske vet är jag inte något större TV-fan så off-knappen används ganska flitigt….

  Trevlig kväll till dig också, men du kanske sover redan!??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s