GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Mer tid för läsande

7 Comments

Jag hann med en hel del under år 2015 men det blev ovanligt lite tid för läsandet. Jag ska försöka att få lite mer tid för det i år genom att växla över från TV-tittande till bokläsning. Den här tegelstenen har blivit liggande men nu har jag börjat på den.

Elizabeth George

Helt utan TV kommer jag inte att vara dock. Jag vill exempelvis inte missa kvällens deckare på TV4. Agatha Christie är mest känd för böckerna om Miss Marple och Hercule Poirot men har också skrivit några om paret Tommy och Tuppence. Sänds på TV4 klockan 21 idag.

tommy 02

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

7 thoughts on “Mer tid för läsande

  1. Jag läste nyligen en novellsamling om Tommy och Tuppence, men jag valde att kolla på Hela England bakar i stället. Den boken gillade jag, men jag vet att den fick väldigt delade recensioner på bokbloggar.

  2. Miss Marple visas ganska ofta i TV här i UK.
    Jag lägger mig tidigare och tidigare för att kunna läsa mer, men oftast somnar jag istället, hi,hi!!!

  3. Det ena behöver inte utesluta det andra utan en lagom balans kan nog vara bra. Tack för filmtipset 😀

  4. Jag läste väldigt lite förra året… Det får bli ändring på det nu i år! 🙂

  5. Har mina favoriter på TV, i går visades “Familjer på äventyr” och “Veckans brott”, dem gillar jag.
    Men jag ska också försöka läsa lite mer i år. Började med att sträckläsa Martina Haags “Det är något som inte stämmer”, väldigt bra. Tog väl bara fem timmar totalt att läsa den 200 sidorna och sedan sålde jag boken vidare.

  6. Hade precis läst ut “Partners in Crime” när jag såg reklamen för serien. Glömde sen helt bort att kolla den. Var den nåt att ha?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s