GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Kyla

6 Comments

Så var det dags igen för låga temperaturer. Minus 17 här i Karlstad är ändå inte värst i Värmland. Om jag har fattat rätt så är det 25 grader kallt i Arvika nu på morgonen. Det är typiskt inlandsklimat där. Kallt på vintern och varmt på sommaren.

kallt igen.JPG

Jag har provat att blogga på engelska och har fortfarande ambitionen att utveckla min italienska blogg. De här nationaliteterna besökte min svenska blogg igår. En del är svenskar i förskingringen. Det som inte syns här är kontakter via Gilla-funktionen och internationella följare. Har ibland lekt med tanken att ha en blogg med möjlighet att välja mellan svenska, engelska och italienska på startsidan. Rent tekniskt kan jag göra det på lite olika sätt men tänker att det kanske bara är förvirrande?

länder

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Kyla

  1. Vilka ambitioner! Jag har fullt upp med att blogga på lite halvtaskig svenska… 😉

  2. För min del, sô ligarjä språg. Men då mennar jä nock mest dialekter. Sôm dä ä no, mä de allt mer udvecklà kómmuneckationene, sô ä jä rädd för att dialektene kómmer ô försvinna allt ettersôm.

  3. Vill du nå ut med bloggen internationellt ska du välja engelska i språkinställningarna. Då syns dina inlägg i reader-flödet/Läsarflödet internationellt. Om bloggspråket är inställt på svenska så syns dina inlägg bara i svenska flöden. Du kan skriva på vilket språk du vill ändå. Detta har att göra med att Sverige lyder under eu regler som handlar om restricted area codes. Urdumt, men så är det. För mig växte bloggen jättemycket både till följarantal och aktivitet bland kommentarer/gillatryck m m.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s