GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Lite grand om David Bowie

3 Comments

Har tittat på en dokumentär om David Bowie som ju tyvärr gick bort nyligen. När man får en samlad bild på allt som han har gjort under åren inser man vilken fantastisk och mångsidig artist han var. Han utvecklades ständigt och fastnade aldrig i någon roll.

Jag har många minnen av hans. En av de allra bästa är Life on Mars tycker jag. Den har också varit ledmotiv för en polisserie med samma namn. En bra sådan som handlar om hur en polis i “nutid” hamnar i coma och hamnar på en polisstation nån gång på 70-talet.

Labyrinth minns jag för barnfilmen med många bottnar. Min då ganska unga dotter fascinerades av den samtidigt som jag också hade behållning av den som vuxen.

life on marsLabyrinth.jpg

Jag testar Apple music ett tag nu för att se hur den matchar Spotify och där finns nu också David Bowies sista album. Jag har inte lyssnat så mycket på det albumet och kan inte säga om det är bra eller inte.

David Bowie apple.jpg

 

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

3 thoughts on “Lite grand om David Bowie

  1. Jag tycker att han har gjort många bra låtar som håller än idag (även dom från “gamla tider” alltså). Fast han var aldrig en jättefavorit hos mig.

  2. Han var speciell. Och dog med stil. Det är få som lämnar så stor avtryck som han gör. Undrar hur vissa blir så stora och omtalade. Han borde ha fått lite tid till.

  3. Jag trillade dit tidigt. Runt 1969, med albumet “Space Oddity”. Sedan har jag följt hans musikaliska resa. Stjärnan på himlen kommer aldrig att slockna. R.I.P.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s