GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Lite grand om David Bowie

3 Comments

Har tittat på en dokumentär om David Bowie som ju tyvärr gick bort nyligen. När man får en samlad bild på allt som han har gjort under åren inser man vilken fantastisk och mångsidig artist han var. Han utvecklades ständigt och fastnade aldrig i någon roll.

Jag har många minnen av hans. En av de allra bästa är Life on Mars tycker jag. Den har också varit ledmotiv för en polisserie med samma namn. En bra sådan som handlar om hur en polis i “nutid” hamnar i coma och hamnar på en polisstation nån gång på 70-talet.

Labyrinth minns jag för barnfilmen med många bottnar. Min då ganska unga dotter fascinerades av den samtidigt som jag också hade behållning av den som vuxen.

life on marsLabyrinth.jpg

Jag testar Apple music ett tag nu för att se hur den matchar Spotify och där finns nu också David Bowies sista album. Jag har inte lyssnat så mycket på det albumet och kan inte säga om det är bra eller inte.

David Bowie apple.jpg

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Lite grand om David Bowie

  1. Jag tycker att han har gjort många bra låtar som håller än idag (även dom från “gamla tider” alltså). Fast han var aldrig en jättefavorit hos mig.

  2. Han var speciell. Och dog med stil. Det är få som lämnar så stor avtryck som han gör. Undrar hur vissa blir så stora och omtalade. Han borde ha fått lite tid till.

  3. Jag trillade dit tidigt. Runt 1969, med albumet “Space Oddity”. Sedan har jag följt hans musikaliska resa. Stjärnan på himlen kommer aldrig att slockna. R.I.P.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s