GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

15 grader “varmt”

5 Comments

När hustrun frågar om temperaturen i dag så svarar jag “15 grader varmt”. En felsägning som avslöjar att jag tycker att minus 15 på morgonen är relativt varmt i förhållande till vad vi har upplevt de senaste dagarna.

Jag var i Årjäng fram och åter under gårdagen och stannade till vid Sandaholm på hemvägen.  Järnsjön är nu är helt istäckt som det verkar..

Sanda i sol

 

 

 

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

5 thoughts on “15 grader “varmt”

  1. Ja, det är kallt, men vackert!

  2. Vilken vacker vinterbild!

  3. väldigt vakert.🙂

  4. Underställ och sen fm eller mitt på dagen har jag insupit frisk luft… jo, den var frisk och kall även här…😉 Nu ska vi få mildväder… Slaskigt? Tja, snön ska ju bort, men inte så muntert när det är blött o geggigt….

  5. Å så vackert vinterlandskap. Minus 15 grader varmt är kallt🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s