GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Vegetarisk mat

6 Comments

Det har blivit strid kring ett nytt TV-program om vegetarisk mat. Jag har inte sett det men har läst och hört en del kommentarer. Jag äter vegetarisk mat sen slutet av 70-talet. En variant där jag äter ägg, mjölk och fisk varierat med mer renodlad vegmat. Jag avstår bara från kött. Jag ska kolla på SVT-play innan jag kan säga vad jag tycker om programmet.

Läs mer här

Här en av alla nya goda färdigrätter som finns att köpa nu. Den här prövade jag igår för första gången och den smakade riktigt bra.

veg.JPG

Minus 19, 9 grader i natt som lägst. Än syns det utlovade mildvädret inte till men det kommer väl.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Vegetarisk mat

  1. Jag äter också mycket vegetarisk men äter kött också. Jag tror inte att jag kommer att sluta med det, men min kost är till 90 % vegetarisk.

  2. Jag äter vegetariskt flera dagar i veckan eftersom det finns som alternativ i gruvan. Men kött kommer jag nog inte att avstå från helt…

    Trevlig helg!

  3. Jag äter kött, men gillar såklart även fisk och vegetarisk mat. Vill ogärna avstå från nåt av det… 🙂

  4. Vegetarisk mat är klart bättre och hälsosammare än animalisk, men lite svårt att övergå helt till veganmat. Varför blanda in yoga??

  5. Vi kör vegetariskt i januari i år (med mjölk och ägg). Det har gått förvånansvärt bra faktiskt, hoppas vi kan fortsätta!

  6. Nu när jag varit hemma längre period så har det blivit mer vegetariskt än vanligt. Jag har tidigare haft vegetariska perioder, inte fullt ut, men stor del av kosten så det är inte helt främmande. Som pensionär kommer jag nog testa mer vegetariska rätter. Tycker överhuvudtaget det är roligt att söka recept och testa nya…. Mat är kul och livsnödvändigt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s