GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Utom tävlan

7 Comments

Dags för första deltävlingen i melodifestivalen 2016. Det mesta av försnacket har handlat om diskningen av Anna Books låt. Det lutar åt att hon får sjunga låten utom tävlan i kväll. Synd om henne tycker jag men jag är förvånad över att ingen reagerade tidigare.

Anna Book.jpg

Eftersom det blir en del stillasittande framför TV:n så är promenaderna ännu viktigare. Mitt mål är att komma upp i 10.000 steg om dan i genomsnitt. Stegräknarappen tar en del ström så det är inte alltid som jag sätter på den. Eftersom det då blir noll en sån dag så har jag bara nått ca 6000 steg /dag än så länge.

steg i snitt

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

7 thoughts on “Utom tävlan

  1. Jag läste en kort grej om det här i dagens Hufvudstadsbladet (finlandssvenska rikstidningen) i samband med att tv-sändningarna för vår finska uttagning och den svenska puffades. Men jag vet inte varför hon diskats. Klart att jag skulle kunna googla det men jag har inte gjort det än.

  2. Tycker det är konstigt överhuvudtaget att “gamla” låtar får vara med t ex Hasse förra året.

  3. Jag tycker jättesynd om Anna Book… Men hoppas att hon orkar framföra låten ändå.

  4. Det ska bli kul att följa Mello i kväll, men visst är det synd om Anna Book. Fast finns det regler måste de ju följas.

  5. Mysko att man inte som textförfattare håller redo på om en text tävlat tidigare. I det här fallet hade de visst bytt titel. Trodde kanske att det räckte. 😉 De lättklädda grabbarna fiskar säkert tillräckligt med poäng för att gå direkt till final. Utan att ha hört låtarna håller jag på Pernillas låt. Jag gillade hennes förra medverkan med Desperado. Där fick jag lite Eagleskänsla.
    Du är flitig och duktig som försöker nå den magiska gränsen varje dag. Förra året hade jag på min app ganska många gånger.
    Du får ha en trevlig kväll.

  6. Därför har jag en vanlig stegräknare. Hade också i mobilen, men till slut tog jag bort appen. Eller rättare sagt jag råkade radera hela min mobil och så la jag aldrig lagt till appen igen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s