GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Battle of Britian

6 Comments

Jag och hustrun tittar mestadels på TV-program och filmer tillsammans. Det är inte ofta som vi kollar på varsin TV. Jag är mer intresserad av sport än henne men mitt engagemang minskar också eftersom det är så mycket idrott på alla kanaler att man blir mätt på det.

Katastrof- och krigsfilmer ser jag sällan men om jag gör det så är det när hustrun inte är hemma. Tänkte passa på idag när hon är upptagen av annat att kolla på filmen Battle of Britian som jag inte har sett sen 1969 när filmen hade premiär på bio. Den finns på Netflix.

battle 01.JPG

2

battle 02

3

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Battle of Britian

  1. Undrar om den håller måttet än idag. men jag tror det nog. 🙂

  2. Kanske skulle pröva en månad gratis hos Netflix. Det som irriterar mig, är att man tydligen måste regga sig för att komma åt innehåll och tablå. Har jag fel eller ..?

  3. Vi tittar både tillsammans och var för sig. När jag kollar på mina favvisar som Idol och Let’s Dance så kollar Anders på NBA-basket. Fast när det kommer till Schlagern, då tvingar jag honom att kolla. Haha! 🙂

  4. En film för Husse, den saken är säker! Vi har ganska så olika smak så filmtittandet blir något av en kompromiss.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s