GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Idrottsglädje

3 Comments

Det har varit mycket idrott i helgen. Jag gillar längdskidåkningen och har följt tävlingarna i Falun trots att det har gått knackigt för di svenske. Det är en generationsväxling framför allt när det gäller herrarna. Det går bra för damerna i sprint och hyfsat i distansloppen även om norskorna dominerar totalt i de sistnämnda.

Jag kollade också på Nordenkampen i fridrott inomhus där det fanns betydligt fler glädjeämnen. Jag älskar den nya höjdhoppsstjärnan, Sofie Skoog, som tränas av Stefan Holm. Hon slog nytt PB igår med 1.94. Hon blir alltid så superglad när det lyckas. Lite som Carolina Kluft när hon slog igenom.

Sofie 01.png

Jag tyckte att det var lite svagare startfält i Mellon igår. Jag la mina röster på Wiktoria.

Mest imponerad är jag av Gina som utöver allt annat också har en riktigt bra sångröst.

Veckostatistiken på promenerandet är jag nöjd med.

steg 14 feb.PNG

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Idrottsglädje

  1. Jag uppskattar också längdskidåkning, sprint, friidrott och skidskytte. Den sistnämna sporten ska jag se om en stund. Fick höra sist att det är flera duktiga unga tjejer på gång. Stefan Holms glada adept hoppas jag blir något stort.

  2. Jag har blivit dålig på att titta på idrott numera. Förr satt jag alltid som klistrad men har tröttnat lite nu… Synd på ett sätt.

  3. Jag gillade Wiktorias låt, men var störd över “bildspelet” på henne, som var väldigt mycket utanför också…
    🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s