GUNNARDECKARE

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Jag skriver om deckare och annat som intresserar mig.Jag har ca 1000 deckare i min samling. Jag finns också på Instagram,Facebook, Twitter och på vår egen hemsida. I släktregistret finns data,bilder m-m för släkterna Carlstedt, Ljungberg, Hammarström och Olsson. m. fl.

Säkerhetskopiering

5 Comments

PC:n sjunger på sista versen och det händer lite av varje. Inte värre än att det går att fixa men den är också ganska långsam jämfört med nyare grejer.
Jag har ganska mycket bilder tiden innan IPad och molnet som jag nu säkerhetskopierar. Hela släktregistret finns där också och jag har inte kopierat det på ett tag så det ska också fixas Dags för byte snart.

Author: gunnardeckare

Jag har två bloggar på Wordpress, en svensk och en italiensk. Se nedan Ho due blog. Un svedese e l'altro in italiano. Vedi sotto Feel free to comment in English as well.

5 thoughts on “Säkerhetskopiering

  1. Bra att du påminner, jag behöver nog köra en säkerhetskopiering jag med!

  2. Fin tapet bakom skärmen.🙂
    Man ska alltid säkerhetskopiera, men ibland glömmer man det.

  3. Det är alltid trist att ångra sig efteråt. Helst när man har ovärderliga ting i mapparna. Egentligen sägs det att man ska ha allt på tre externa ställen. Ett av dem ska vara i ett bankfack. Det är flera år sedan som jag hade något på datorn. En datorkrasch medförde en viss lärdom. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s