GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Säkerhetskopiering

5 Comments

PC:n sjunger på sista versen och det händer lite av varje. Inte värre än att det går att fixa men den är också ganska långsam jämfört med nyare grejer.
Jag har ganska mycket bilder tiden innan IPad och molnet som jag nu säkerhetskopierar. Hela släktregistret finns där också och jag har inte kopierat det på ett tag så det ska också fixas Dags för byte snart.

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Säkerhetskopiering

  1. Bra att du påminner, jag behöver nog köra en säkerhetskopiering jag med!

  2. Fin tapet bakom skärmen. 🙂
    Man ska alltid säkerhetskopiera, men ibland glömmer man det.

  3. Det är alltid trist att ångra sig efteråt. Helst när man har ovärderliga ting i mapparna. Egentligen sägs det att man ska ha allt på tre externa ställen. Ett av dem ska vara i ett bankfack. Det är flera år sedan som jag hade något på datorn. En datorkrasch medförde en viss lärdom. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s