GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Sorry Gina

9 Comments

Jag tycker fortfarande att Gina gör ett bra jobb som programledare i Melodifestivalen men Zlatan-skämtet var inte särskilt lyckat. Nu spelar det inte så stor roll eftersom föremålet för skämtet, Frans Jeppsson, gick direkt till final. Låten If I were sorry är tillsammans med Oscar Zias låt Human, de bästa bidragen i år tycker jag.

Dagens språkövning: Canzone Frans Jeppsson If I were sorry e Oscar Zia con la canzone Human è le migliori canzoni svedesi quest’anno.

Frans 2.png

Det var ett fantastiskt skönt promenadväder igår och jag lyckades få ihop över 16.500 steg på två promenader. Nu på söndagsmorgonen är det 8 grader kallt och bara solen kommer upp ordentligt så räknar jag med samma sträcka idag, eller kanske längre……..

28 feb(1).PNG

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

9 thoughts on “Sorry Gina

 1. Det var bra jobbat. Nästan 11-12 km. Det är inte illa.

 2. Hade det varit något med dem på SVT hade de fixat en hälsning till finalen. Hur svårt kan det vara egentligen!? Dåligt skämt tycker jag!

 3. Bra jobbat med promenaden 😊 här var set osoligt hela dagen 😟

 4. Visst var Frans låt bra så nu återstår bara att se vem som vinner till slut. Tror aldrig att någon från andra chansen har gjort det.

 5. Nej, det var verkligen taskigt av Gina där. Gillade inte hennes objektifiering av Martin heller. Om en man hade gjort så mot en kvinnlig deltagare hade det verkligen blivit ett ramaskri…

  Jag tror faktiskt att jag gillar Frans låt bäst av alla. I alla fall när han framförde den andra gången och var mer avslappnad 🙂

 6. Så flitig du är! Jag går sällan med än en 5-6 km och det känns ganska lagom för min del.
  Frans var klart bäst igår kväll!

 7. Jag tyckte inte heller att Zlatan-skämtet var någon hit men jag antar att Gina bara följer manus. Har för mig att mellanpratet till största delen är är författat av Edward af Sillén.
  HA en fortsatt skön söndag!
  Fridens liljor

 8. Kollade Mello lite då och då. Det krockade med det vill kallar UMK i Finland, dvs vår final gick i går.
  Så jag missade Zlatan-skämtet. Vad handlade det om?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s