Sorry Gina

Jag tycker fortfarande att Gina gör ett bra jobb som programledare i Melodifestivalen men Zlatan-skämtet var inte särskilt lyckat. Nu spelar det inte så stor roll eftersom föremålet för skämtet, Frans Jeppsson, gick direkt till final. Låten If I were sorry är tillsammans med Oscar Zias låt Human, de bästa bidragen i år tycker jag.

Dagens språkövning: Canzone Frans Jeppsson If I were sorry e Oscar Zia con la canzone Human è le migliori canzoni svedesi quest’anno.

Frans 2.png

Det var ett fantastiskt skönt promenadväder igår och jag lyckades få ihop över 16.500 steg på två promenader. Nu på söndagsmorgonen är det 8 grader kallt och bara solen kommer upp ordentligt så räknar jag med samma sträcka idag, eller kanske längre……..

28 feb(1).PNG

 

 

9 thoughts on “Sorry Gina

  1. Nej, det var verkligen taskigt av Gina där. Gillade inte hennes objektifiering av Martin heller. Om en man hade gjort så mot en kvinnlig deltagare hade det verkligen blivit ett ramaskri…

    Jag tror faktiskt att jag gillar Frans låt bäst av alla. I alla fall när han framförde den andra gången och var mer avslappnad 🙂

  2. Jag tyckte inte heller att Zlatan-skämtet var någon hit men jag antar att Gina bara följer manus. Har för mig att mellanpratet till största delen är är författat av Edward af Sillén.
    HA en fortsatt skön söndag!
    Fridens liljor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s