GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Fådda böcker

5 Comments

Fådda blommor var det väl Kurt Olsson (Lasse Brandeby) som sa?  Jag har fått en del böcker som väntar i pipe-linen så jag riskerar inte att bli utan. Tiden räcker inte riktigt till för läsandet just nu men böckerna finns ju kvar när det har lugnat ner sig lite.

Som synes läser jag inte bara deckare.

books 8 mars.JPG

Ute är det någon plusgrad nu och det är uppehåll vilket jag är tacksam för. Det vräkte ner snö igår och det var tungt att skotta eftersom det var blötsnö. Bra träning dock.

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

5 thoughts on “Fådda böcker

  1. “De äter inte bröd” som min svärmor brukar säga! Böcker får man inte för många av 😀

    • Jorå, visst kan man få mycket av böcker. Jag har i princip förbjudit mig att köpa nya. Jag har köpt redan så många att kommer inte hinna läsa dem innan jag dör. plus börjar bli problematisk med utrymme för dem. Börjar ifrågasätta min barndomsönskan att ha en egen bibliotek. Vad ska man ha med böckerna som man har läst redan och kommer inte att läsa igen, för det finns så många olästa.

  2. Efter att ha hört Anna Sundberg på Skavlan blev jag nyfiken på hennes bok “Älskade terrorist”. Hoppas hinna och orka läsa mer i sommar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s