GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

50+

8 Comments

Apropå bloggstatistik så har jag nu över 50 följare av bloggen. Man kan undra ibland hur många som läser inläggen av de som besöker sidan. Säkert inte 50 stycken varje dag men det är väl nåt slags kvitto på att bloggen inte bara försvinner ut i cyberspace.

50+.jpg

Ikväll är det dags för finalen i Melodifestivalen och jag hoppas att min favorit Frans vinner. Jag kommer som vanligt att rösta med hjärtappen eftersom det är enkelt och smidigt. Jag brukar skicka nåt sms som ger pengar till Radiohjälpen annars sprider jag mina hjärttryckningar bland de 3-4 som jag gillar och Frans får de 5 hjärtan som jag kan ge honom.

Jag har följt debatten om huruvida schlagern är död eller inte.Jag kan inte se det som ett problem att det är låg medelålder i kvällens final. De äldre artister som har varit med i år och inte nåt finalen har helt enkelt haft för dåliga låtar.

hjartat.jpg

 

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

8 thoughts on “50+

 1. Jag gillar också Frans! Hoppas det går bra för honom ikväll!

 2. Jag läser nog de allra flesta av dina inlägg. Beror på egen bloggolust eller att jag har mycket runt mig om jag missar några. Som du kan ana så gillar jag din blogg! Blandning av ämnena…

  Mello, där har jag inga åsikter alls… tittar inte alls… brukar kolla vinnarlåten när allt är klart via Spotify tror jag eller om det är någon annan länk. Önskar dig en fin lördag! Det ska jag försöka ha!

 3. Grattis till dina femtio följare! Jag läser oftast men ibland kommer vardagen emellan 😉

  Trevlig lördag!

 4. Grattis! Jag är en av de här femtio, läser ju inte riktigt alla inlägg men de flesta faktiskt, eftersom du har korta inlägg och bilder.
  Keep on going!

 5. Grattis till alla följare! 🙂

  Jag håller också på Frans 🙂

 6. Du har en bra blogg med intressanta inlägg, håller med vad gäller Mellon, många av de gamla artisterna om man nu får uttrycka sig så, har inte förnyat sig utan kör samma stil som på 80-talet, känns uttjatat och gammalmodigt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s