Ny mobil

Jag köpte en ny Iphone igår. Jag har tvekat mellan modellerna 6s och 6s-plus men valde till slut den större delen. Storleken kan vara en nackdel eftersom den blir lite mer otymplig men det finns många fördelar. Jag har läst e-böcker i vår Ipad men den är ofta upptagen och den mindre mobilen har känts en smula för liten för mig.

Kameran i den mobilen jag ägde förut har varit riktigt bra men den här ska vara ett strå vassare om man får tro experterna. Jag ska prova idag så får vi se om det stämmer.

iphone6-plus.jpg

Det får bli lite vanliga pappersböcker också. Den här deckaren av Ann Cleeves är bara fjärdedelen så så stor som en av hennes vanliga böcker. Har inte sett om det här formatet, quickread också finns i svenska översättningar.

Too good to be true.jpg

 

Vi ska kolla på två konstutställningar idag. Det är alltid trevligt. I övrigt blir det säkert nån promenad och troligen en del pluggande i italienska.

 

 

10 thoughts on “Ny mobil

 1. Konstutställningar – där kan det bli en del steg också! Räknar du inte alla steg under dygnet utan bara dina promenader?

  Ny telefon… ja, snart är det nog dags för mig också… men avvaktar litet… Modell större har jag, mest pga att jag ska se… pensionärsstorlek säger en del. Kanske är det så. Men visst är det en nackdel med storleken när den även ska fungera som stegräknare och ska finnas med så gott som hela dagen. Lycka till med ditt köp och hoppas den blir till belåtenhet.

 2. Grattis till nya fånen! 🙂

  Själv har jag fastnat för Samsung (eller rättare, Anders har gjort det och då landade det en sån hos mig också 😉 ). Såpass biten blev jag att jag nu också har en Samsung läsplatta. Och den valde jag för en gångs skull alldeles själv 😀

 3. Grattis till den nya mobilen! Det är alltid roligt med en ny leksak. Jag bytte upp mig i höstas och är väldigt nöjd och belåten med min trogne följeslagare HTC One9. Jag tyckte också att den kändes lite stor till att börja med, men nu tycker jag bara att det är en fördel. Så länge man kan ha den i jackfickan så…..

 4. Grattis till nya telefonen! Jag valde inte plus för jag tyckte den var för stor utifrån mina behov. Hoppas ni ska trivas bra tillsammans 😀

 5. Jag har också ny telefon, bara två månader gammal, men kan fortfarande knappt använda den. Så korkad är jag,hi,hi!
  Lycka till med din nya fina telefon och ha ne trevlig weekend!

 6. Först var mobilerna stora som tegelstenar. Sen började de krympa tills de blev så små att set blev nästan omöjligt att skriva på dem. Sen började de växa igen. Och igen. Och igen. Nu är de riktig stora igen. Men jag sansar mig, för jag vill inte ha en extra väska bara för telefonens skull. Den ska in i min ficka och min 5s är på gränsen till att få plats i byxfickan.
  Grattis till den nya telefonen. Jag skulle också behöva en sa min teleoperatör men jag svarade att det tycker inte jag. Den fungerar finfin än.

 7. Grattis till nya telefonen. Det är alltid kul med något nytt! Håller tummarna upp för kameran i den här mobilen 👍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s