GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Min far

4 Comments

Vem kan lyssna på Olle Ljungströms låt Jag och min far utan att känna vemod. Min far föddes den 21 mars 1921 och skulle ha varit 95 år idag om han hade levt. Tyvärr gick han bort redan år 1987. På fotot här är han inte gammal.

21 mars far

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

4 thoughts on “Min far

  1. Vemodet kommer onekligen som ett brev på posten…

  2. Både Olle och Magnus Uggla förmedlar sorgen på ett smittande sätt.
    Min pappa föddes också 1921. Dog två år senare än din far.

  3. Inte så vanligt att man har sådana foto på barn från den tiden. Det brukar vara familjefoton där alla är uppklädda och stela. Gillar det här fotot på din far!

    Jo, vemod när man tänker på alla som lämnat. Framförallt föräldrarna som jag titt som tätt känner att jag velat fråga dem om något speciellt… Vi är ju också i en ålder då vi har mycket tid för att tänka och reflektera över sådant som varit.

  4. Jag blir alltid sorgsen när jag ser gamla foton, det där att titta på människor som inte finns längre. Samma när jag ibland tittar på gamla filmer/TV med skådisar jag växte upp med som nu är döda. Så fin han ser ut din pappa, roligt med en sån bild, titta och jämföra med barn och barnbarn, se efter likheter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s