Lååång promenad

Jag har varit flitig nu flera dar med mitt motionerande. Om jag hinner med en promenad idag eller inte beror på hur mycket tid jag ska lägga på att förbereda mig för dagens italienska. Den här tiden på året går jag ofta längs Klarälvsbanan men snart ska jag växla över till skogsstigar och motionsspår.

Från och med idag kan man gå in på Skatteverkets sidor och titta på hur det ser ut med deklaration och man så vill också få en uppfattning om det blir pengar tillbaka eller inte. Jag prövade att gå in men det gick förstås inte. Belastningen är för stor just nu. Det får vänta.

Klarälvsbanan.JPG

 

 

8 thoughts on “Lååång promenad

  1. Sonen lyckades komma in i går under tiden familjen var hos mig, medan hans hustru inte lyckades komma in. Litet tur förmodligen när man klickar på inloggningen.

    Ja du, snart kan vi promenera i skogen igen. Det ser jag också fram emot, att det ska torka upp litet även där. Slippa ljuden från bilarna, lyssna endast med trädtopparnas susande och fågelkvitter. Det är grejer det! 😉

  2. Ja, sidan är helt överbelastad så jag väntar några dagar i stället för att bli irriterad på en sida som hänger sig hela tiden!

    Trevlig tisdag 😀

  3. Jag och mina syskon äger ett pyttigt skogsskifte tillsammans. Det är avverkat och mest myrmark, så det bara kostar (plantering och röjning) men vi räknas ändå som näringsverksamhet, måste lämna in årsredovisning (i förenklad form, men ändå) och får inga pengar förrän i december… Det är pappas mark som vi fått, så vi behåller den så länge han lever, men sen kommer vi att sälja.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s