GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Blått

3 Comments

En av våra tidiga vårblommor börjar slå ut i rabatten. Än så länge är det enstaka blommor men det brukar bli som en blå matta när alla slår ut. Nu längtar jag efter att få börja göra i ordning i trädgården men det dröjer nog några veckor till innan det blr dags för det. Den trädgårdsfirma som vi brukar anlita har tagit ner en stor del av vår gamla alm. Det ska bli spännande att se om den är frisk eller inte. Anledningen till att vi tog ner den var att den såg risig ut förra sommaren.

Som vanligt har vi en kamp mot rådjuren som gärna glufsar i sig från vår trädgård. Framförallt håller vi tummarna för att den ska lämna vårt nya Magnoliaträd i fred.

Skickat från min iPad

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

3 thoughts on “Blått

  1. Blå gräsmattor är en härlig syn 🙂

  2. Så vackra blommorna är. Här håller sig rådjuren än så länge i skogarna, så dem behöver man inte oroa sig för, annat än när man är ute och kör, för tyvärr har vi väldigt mycket rådjursolyckor på vägarna.

  3. Aj då, hoppas verkligen att magnolian får vara i fred för dem. Söta djur men varken i trafiken eller i trädgårdar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s