GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Fredagkväll på TV

6 Comments

Vi kollade på Mord i Paradiset igår kväll. Serien  gör en nystart i SVT och den är fortfarande sevärd trots att nästan alla skådespelare har bytts ut sen början.

mord i paradiset.jpg

Efter ovanstående program kollade vi en musikstund med Tomas Andersson Wij och Melissa Horn. Verkligen bra artister båda två. Numer är min hörsel inte 100 % och jag har ofta svårt att höra texterna på låtar som har en massiv orkester i bakgrunden.Perfekt därför att dessa båda artister bara hade piano och gitarrer som ackompanjemang.

 

Melissa Horn 2.jpg

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

6 thoughts on “Fredagkväll på TV

 1. Mord i Paradiset har jag sett i UK , men där jag nu befinner mej kan jag faktiskt enkelt se svensk TV, fast jag inte är i Sverige.
  Ha en fin weekend!

 2. Finns så många bra serier men jag är dålig på att titta. På gott och på ont 😉

  Trevlig lördag!

 3. Lite synd att bra karaktärer försvann.

 4. Jag såg också Mord i Paradiset. Jag tycker att det är en mysig och helt oförarglig serie. Musikprogrammet såg jag reprisen av idag på eftermiddagen. Det var verkligen njutbart.

 5. Såg mord i paradiset, det är ju en charmig serie, men är det inte egentligen helt absurt att vi roas av serien?
  Varje avsnitt börjar alltid med att minst en person faktiskt dör i ett mord, sedan kommer vinjettmusiken med mycket munter ton! Som om inget alls har hänt.
  Men jag kan ändå inte låta bli att tycka serien är kul 🙂

 6. Jag har också svårt att höra många gånger – uppskattar när det är text, faktiskt. Tror att det är väldigt dåligt ljud, för inte kan väl min hörsel ha blivit sämre? ;.-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s