Skatteparadis

4 april.jpg

Bolag, personer, banker m. fl. misstänks för skatteplanering i de s.k. Panamadokumenten. Jag bli framför allt bedrövad över uppgifterna om Nordeas inblandning. Om dessa stämmer så hamnar jag i en lojalitetskonflikt. Jag har varit en nöjd kund i den banken sen den först var postbanken sen PK-banken och slutligen Nordea.Jag ska se vart det hela bär iväg innan jag drar några definitiva slutsatser.

Jag gick inte särskilt mycket under påsken eftersom jag prioriterade annat men nu är det i alla fall fjärde dagen på raken som jag går minst 10.000 steg.

4 april steg.PNG

 

 

6 thoughts on “Skatteparadis

  1. Mmmm … Jag fick stora ögon och tappade hakan när jag läste om Nordea idag, eller var det igår? :-O 🙂 Förjävligt rent ut sagt om det nu verkligen är riktigt.

  2. Visst är det för bedrövligt att bankerna bär sig åt så här. Jag har aldrig haft något med Nordea att göra och det är jag ganska belåten med idag.

  3. Jag blir minst sagt bedrövad. Är inte kund hos Nordea, men alla dessa rika som har mer pengar än de behöver för ett gott liv. Att de ska behöva gömma sina pengar för att undslippa skatter. Välfärd vill de ha… det kan jag inte tänka mig annat. Bedrövligt!

  4. Och det är inte första gånger Nordea gör bort sig. dessutom får vi som sköter oss och de skor sig, 0 kr i ränta för pengar de använder av sig. Men vilken bank ska man välja? Finns det bank som är skrupelfria?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s