Byte

För snart ett år sedan gick min allmänläkare i pension. Han avvecklade verksamheten gradvis och det var ingen annan som tog över praktiken. Det lång tid  med stor frustration innan jag fann en annan doktor.

Jag tänkte på det häromdagen och gladde mig åt att min tandläkare, som jag har haft i många år, är för ung för att gå i pension. Men så damp det ner ett brev där han meddelade att han kommer att ägna sig åt andra saker framöver. Jag tröstar mig med att det finns en annan tandläkare som nu har övertagit verksamheten.

dentist

 

 

 

One thought on “Byte

  1. Den läkare jag gått till de senaste 10-15 åren gick i pension för 1-2 år sedan men där tog en annan över och det blev inga som helst problem. Jag hoppas det går lika smärtfritt för dig

    Tandläkare där har det inte gått lika bra sedan min gamle tandis gick i pension för massor med år sedan. Ingen tog över och jag anlitade en annan klinik som inte alls utfallit till belåtenhet. Jag vet inte hur många tandläkare jag haft där, unga nyutbildade som är mer hårdhänta än de äldre erfarna, tandläkare slutar och in med en ny. Det förvånar mig inte längre att det dyker upp ett nytt namn inför de besök jag blir kallad till. Visst borde jag byta klinik, men är litet för bekväm för det… Tror inte heller det är så lätt att komma till som ny numer, vi är åter inne i en period då tandläkarna inte räcker till, tror jag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s