GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Ödet

2 Comments

Vi kollar sällan på Travel channel som tillhör grundutbudet i vårt TV-abonnemang men zappade in på kanalen idag och tittade på ett program som heter House-hunters international. Nu råkade detta handla om Swaziland som vi bodde i åren 1984-1986. Och inte bara det utan ett av husen som deltagarna tittade på låg alldeles i närheten av den plats vi bodde på.

Jag har allvarligt funderat på att åka dit igen. Kanske är detta ett tecken?

pine valley.jpg

2

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

2 thoughts on “Ödet

  1. Det kan va. Men kan bli en annorlunda upplevelse då säkert mycket har förändrats sen dess.

  2. Så intressant att ni bott där! Du har kanske nämnt det i tidigare sammanhang, och jag kanske har kommenterat då – men hur som helst hade jag hunnit glömma det.
    Hade också Travel Channel en tid men tvingades betala för den och ett antal andra kanaler. Jag gillade Travel C och hade gärna behållit den samt betalat bara för den, men det gick ju inte… 😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s