GUNNARDECKARE

I write in Swedish, English and Italian about my big interest in crime novels, where I have a collection of 1000 books at home. I also blog about other things that I am interested in. ….Please leave a comments in my blog…Per favoreLascia un commento in italiano…Lämna gärna kommentarer i min blogg tack!

Keep on walking

4 Comments

Jag får ingen ordning på stegräknaren i mobilen. Den visar antingen mycket mindre än den ska eller tvärtom. Jag tror att det beror på att min nya Iphone är större och tyngre än de som jag har haft förut. Jag prövar nu med Runkeeper igen. Den mäter avstånd med hjälp av gps till skillnad från stegräknaren som bygger på skakningarna i mobilen när jag rör mig.

Jag hade appen inställd på löpning istället för promenad när jag gick igår. I övrigt stämmer uppgifterna. Grafen blir lite konstig när jag går flera varv på samma sträcka men annars är det kul att se hur jag har gått. Särskilt när jag är ute på nya sträckor.

runkeeper 15 apr.PNG

 

 

Advertisements

Author: gunnardeckare

Jag skriver om deckare, trädgård, natur och våra resor till framförallt Italien/I write about crime fiction, garden, nature and travels to Italy and other countries/ Scrivo di libri gialli e sui nostri viaggi in Italia

4 thoughts on “Keep on walking

  1. Jag kör utan stegräknare men vet ungefär hur långa våra olika promenader är. Får räcka så…

    Trevlig lördag!

  2. Nog är det värdelöst.
    Jag har använt den förr, numera använder en separat mätare jag har i fickan. ( dock blir ingen statistik. )

  3. Min telefons stegräknare tror jag räknar någorlunda rätt. Kanske inte exakt. Ibland stannar den av, men sedan är det som att den plussar på dessa steg, att den räknat, men inte visar. Jag går vissa rundor om o om igen, inte samma dag, och vet hur många steg det är ungefär och det stämmer alltid. Har kollat, räknat upp till 1.000 steg tror jag när jag varit ute o promenerat och då har det stämt. Därför litar jag på den sisådär i alla fall… 😉

    Det är allt litet kul och en sporre det där med att ha koll på de dagliga stegen…

  4. Ja när det gäller teknik kan du aldrig få något vettgt svar från mej, men önskar dej en trevlig weekend!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s